Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag of andere vragen kunt u contact opnemen via:

Mermans Translations
Beeklaan 43
5032 AA Tilburg

tel.:        013 7851377 
mobiel:   06 27537907
e-mail:   info@mermanstranslations.nl

Wie zijn wij?

Mermans Translations is een vertaal- en adviesbureau, gespecialiseerd in talen en culturen van het Midden-Oosten. Al sinds 1990 werken wij in Nederland en Libanon op het gebied van tolkdiensten, vertaalservice, handel en onderwijs.

Wij bieden professioneel tolk- en vertaalwerk, verzorgd door drs. C.C.A.M. Mermans, beŽdigd vertaalster Arabisch, Frans en Nederlands, ingeschreven bij de arrondissementsrechtbanken van Breda, 's-Gravenhage, Rotterdam, Amsterdam en 's-Hertogenbosch en in het Register beŽdigde tolken en vertalers (Rbtv).

EN VERDER?
Daarnaast werken wij met een netwerk van beŽdigde en gekwalificeerde tolken en vertalers in vele taalcombinaties, waaronder  Arabisch, Engels, Frans, Duits, Spaans (Europees en/of Latijns-Amerikaans), Portugees (Europees en/of Braziliaans), Italiaans, Pools, Russisch, Hongaars, Roemeens, Scandinavische talen, Chinees, Turks en Farsi. Wij hebben contacten met vertaalbureaus in Nederland en andere Europese landen en wij werken nauw samen met partners in en uit verscheidene Arabische landen, zowel in het Midden-Oosten als in Noord-Afrika. Wij gaan uit van het moedertaalprincipe, zodat wij optimale kwaliteit kunnen waarborgen.

Zowel particulieren als notariskantoren, advocaten, bedrijven, medische instellingen, stichtingen en andere instanties behoren tot onze vaste clientŤle.