Voor een vrijblijvende offerte-aanvraag of andere vragen kunt u contact opnemen via:

Mermans Translations
Beeklaan 43
5032 AA Tilburg

tel.:        013 7851377 
mobiel:   06 27537907
e-mail:   info@mermanstranslations.nl

Hoe werken wij?

Om een optimale service te kunnen waarborgen, werkt Mermans Translations in nauw contact met zowel de opdrachtgever als met de vertalers. Wij willen natuurlijk dat de specifieke wensen voor uw opdracht vertaald worden naar professionele kwaliteit. Daarom zal tijdens het eerste vrijblijvende gesprek naar aanleiding van uw offerte-aanvraag ingegaan worden op de bijzonderheden van uw opdracht. Daarna gaan wij op zoek naar de meest geschikte tolk/vertaler voor uw opdracht, waarbij wij niet alleen kijken naar de juiste taalcombinatie, maar ook naar de juiste academische achtergrond en ervaring. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Bij akkoord sturen wij u de opdrachtbevestiging per e-mail, tenzij anders overeengekomen. Tijdens de uitvoering van uw opdracht houden wij u graag op de hoogte van de vorderingen en wij bieden u tevens de mogelijkheid tussentijdse aanpassingen door te geven.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het onderwerp, de omvang en de levertijd van uw opdracht. Wij overleggen de tarieven met u tijdens de bespreking van uw offerte-aanvraag. Wij hanteren een concurrerend prijsbeleid.

Vertalingen worden in overeenstemming met de NEN-normen door een tweede vertaler gereviseerd. Uiteraard zijn onze tolken en vertalers gebonden aan geheimhouding. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken gegevens van onze opdrachtgevers niet voor reclamedoeleinden of anderszins.

BeŽdigde vertalingen die bestemd zijn voor het buitenland dienen gelegaliseerd te worden. Op aanvraag kunt u bij ons gratis meer informatie krijgen over de juiste legalisatieprocedure.

Op alle diensten van Mermans Translations zijn de algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant onder depositonummer 18080204. Deze worden op aanvraag tevens gratis meegezonden bij de offerte.